Succesformule

Succesformule

Het succes van Officenter

Officenter is een uniek business model, van, voor en door ondernemers: onder impuls van Christa Jouck en Koen Batsleer werden in 7 verschillende steden 'Officenter-vestigingen' gerealiseerd, waarbij we telkens meer dan 50 dienstverlenende ondernemingen een optimale, flexibele huisvesting bieden. En, elke vestiging is eigendom van 10 tot 20 lokale mee-investerende ondernemers.

Ontdek onze huidige kantoren op de website van Officenter.

De plannen van Officenter

Officenter heeft als ambitie om tegen 2020 op 20 plaatsen een Officenter-vestiging te realiseren, volgens het olievlekprincipe, waarbij we in 2018 nieuwe OFFICENTER vestigingen willen realiseren in Aalst, Sint-Niklaas, Mechelen, Breda en Genk.

Tegen 2020 willen we al een goed gespreid aanbod van flexibele werkplaatsen aanbieden aan dienstverlenende ondernemingen in onze regio. 

De zoektocht naar een gebouw voor OFFICENTER

Voor een nieuw OFFICENTER zoeken we telkens een verouderd, geheel of gedeeltelijk leegstaand kantoorgebouw van 2.500 - 4.000 m², op een zichbare ligging en met voldoende parkeerplaatsen rond het gebouw.

Wij gaan er van uit dat de daling van de behoefte aan bruto kantooroppervlaktes de komende jaren heel wat leegstand zal veroorzaken tussen de oudere kantoorgebouwen, vandaar dat we denken dat we op elke locatie wel een dergelijk gebouw zullen kunenn vinden.

De lokale investeerders voor elk OFFICENTER

De basis van elk OFFICENTER wordt gevormd door de 15 tot 20 lokale ondernemers welke 65% van het kapitaal van elke vestiging onderschrijven. Tot op heden hebben wij deze zoektocht naar ondernemers pas opgestart nadat we een gebouw gevonden hebben, maar om naar de toekomst toe sneller te kunnen werken, en omdat zij misschien ook de zoektocht naar een gebouw kunnen faciliteren, hadden wij graag vanaf heden reeds de namen van geïnteresseerde ondernemers en/of klanten voor een OFFICENTER in AALST geïnventariseerd.

Mocht je hier interesse en/of meer informatie over willen, laat dan zeker je gegevens achter via het inschrijvingsformulier. Zo zullen wij u actief op de hoogte kunnen houden van onze vorderingen rond een mogelijk OFFICENTER in AALST.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x